Για να κρατήσει το φωτεινό λευκό του χρώμα, προσθέστε λίγο γάλα στο αλατισμένο νερό
Όταν μαγειρεύετε
κουνουπίδι, προσθέστε λίγο γάλα στο αλατισμένο νερό. Αυτό θα κάνει το
κουνουπίδι να κρατήσει το φωτεινό λευκό του χρώμα που έχει πριν το
βράσιμο.
Όταν είναι
έτοιμο- και πριν το σερβίρετε- βουτήξτε το κατευθείαν σε κρύο νερό,
προκειμένου να "παγώσει" αμέσως η διαδικασία βρασίματος και να
διατηρηθούν ολόκληρα τα κομμάτια.
news.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.