Υλικά συνταγής
- 1-2 λουκάνικα χωριάτικα
- 1 μελιτζάνα
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 10 μανιτάρια λευκά μικρά (champignon agaricus)
- 2 φλιτζ. ντομάτα φρέσκια
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1½ ποτήρι νερό
- 1 κ.σ. ρίγανη
- ½ φλιτζ. μαϊντανός
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- ⅓ κ.γ. κανέλα
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε σε παχιές ροδέλες τα λουκάνικα.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ταψί, εκτός από τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε. Ψήνουμε για 1 ώρα σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο κι έπειτα μισή ώρα ακόμη χωρίς αλουμινόχαρτο. Το μαϊντανό τον προσθέτουμε στο τέλος.
- Πριν κλείσουμε το φούρνο δοκιμάζουμε τα λαχανικά μας. Ίσως χρειαστεί λίγη ακόμη ώρα ανάλογα με την δύναμη του φούρνου. cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.