Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη του “Πρώτου Θέματος” ότι η διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης πήρε την απόφαση να ανοίξει κατ΄εξαίρεση το εστιατόριο του Μουσείου την Τσικνοπέμπτη, παρουσιάζοντας μάλιστα και… εορταστικό μενού.
Το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” σημειώνει ότι “ο επισκέπτης θα μπορεί, αφού αγαλλιάσει και ευφρανθεί με τις κόρες, και τους θησαυρούς του Ερεχθείου, να απολαύσει και την αγαπημένη του γαρδουμπίτσα”.
Το εορταστικό μενού περιλαμβάνει μυρωδάτο τζατζίκι, σαλάτα με ποικιλία λαχανικών τουρσί, αφράτη συκωταριά στο τηγάνι με ρίγανη, κλασικά γαρδουμπάκια, παραδοσιακές σεφταλιές, χοιρινή παντσέτα στη σχάρα, κεμπάμπ, ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.