Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι πιο δημοφιλείς πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις

«Το 2013 υπόσχομαι να...»

Στην αρχή κάθε έτους, οι Αμερικανοί δίνουν μεγάλη σημασία στα περίφημα new year resolutions. Τις αποφάσεις που παίρνουν για το νέο χρόνο και την υπόσχεση που δίνουν στον εαυτό τους για να τις τηρήσουν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησε αμερικανικό γυμναστήριο, αναδείχθηκαν οι δημοφιλέστερες αποφάσεις των πελατών του για το 2013.

Η πιο δημοφιλής απόφαση την οποία δεσμεύονται να τηρήσουν οι πελάτες του γυμναστηρίου είναι να διαβάσουν περισσότερα βιβλία και να δουν λιγότερο τηλεόραση.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής απόφαση είναι «να αποταμιεύσουν χρήματα», η τρίτη «να χάσουν βάρος», η τέταρτη «να αλλάξουν διακόσμηση στο σπίτι τους» και η πέμπτη «να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες» (!).

Άλλοι επιθυμούν «να περνούν λιγότερο χρόνο στο Facebook», «να τρώνε λιγότερη σοκολάτα» και «να κόψουν το κάπνισμα».

Περιέργως, η δέσμευση για «περισσότερη γυμναστική» δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες αποφάσεις, αν και εμπεριέχεται στην απόφαση για απώλεια βάρους.

Οι διοργανωτές της έρευνας διαπιστώνουν, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ότι οι άνθρωποι δεν επιζητούν πλέον προαγωγές ή περισσότερα χρήματα, αλλά ποιοτικές δραστηριότητες για τον εαυτό τους και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους. 
newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com