Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε: "Πολεμάω τον καρκίνο του προστάτη χωρίς φαρμακευτική αγωγή"

Ian McKellan

Από την Πέπη Τυλιγάδη 
Ο ηθοποιός Ian McKellan αποκάλυψε ότι τα τελευταία έξι χρόνια πάσχει από καρκίνο του προστάτη και προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει χωρίς φαρμακευτική αγωγή.
Ο ταλαντούχος άγγλος πρωταγωνιστής του "Lord Of The Rings" μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή που οι γιατροί τον ενημέρωσαν για την διάγνωση και την σοβαρότητα της κατάστασης του: "Πραγματικά όταν ακούς τα νέα ξεροκαταπίνεις.  Είναι όπως όταν πηγαίνεις να κάνεις HIV τεστ και σκέφτεσαι, 'εδώ τελειώνει ο δρόμος μου'; Το παρατηρείς αλλά δεν πιστεύεις ότι είσαι υποψήφιος". Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι δεν θέλει να ακολουθήσει τις ενδεδειγμένες θεραπείες: "Κάνω συχνά εξετάσεις, δεν έχει κάνει μετάσταση, αλλά δεν έχω κάνει καμία αγωγή για θεραπεία".
O ΜcKellan στο ρόλο του Gandalf  στο " Lord Of The Rings" (αριστερά) και ως Μagneto στο "X-MEN" (δεξιά)

Ian McKellanIan McKellan
 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com