Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

"After Earth": Σιάμαλαν, Γουίλ Σμιθ και υιός αφηγούνται το μέλλον μας ~ trailer

  Οπτικά εντυπωσιακό το πρώτο τρέιλερ

Η οικογένεια Σμιθ (ναι Γουιλ και υιός) και ο Νάιτ Σιάμαλαν ανησυχούν για το μέλλον της γης και καθώς το κατά Μάγια τέλος του κόσμου πλησιάζει επικίνδυνα, κάτι τέτοια τρέιλερ παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από το αναμενόμενο. Ειδικά όταν τα οπτικά εφέ είναι τόσο δυνατά που δεν πειράζει να μην καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει (σε αυτό το μέλλον).
Στο μακρινό ακόμα 2066 η Γη έχει γίνει ένας σκοτεινός, αφιλόξενος τόπος και η ανθρωπότητα (ή τέλος πάντων ό,τι έχει επιζήσει από αυτήν) μεταφέρεται σε ένα νέο πλανήτη με το όνομα New Prime. O στρατηγός Σάιφερ Ρέιτζ (Γουίλ Σμιθ), που έχει πρωτοστατήσει στη διάσωση του πληθυσμού και είναι κάτι σαν θρύλος στη νέα κατοικία των ανθρώπων, επιστρέφει με το διαστημόπλοιό του από ακόμα μια επικίνδυνη αποστολή. Η οικογένειά του, υπερήφανη γι' αυτόν, αλλά αποξενωμένη, τον περιμένει κι ο 13χρονος γιος του, Κιτάι, που άφησε παιδάκι είναι πια ένας νεαρός άνδρας. Μια καταιγίδα αστεροειδών αναγκάζει πατέρα και γιο να προσγειώσουν το διαστημόπλοιο στην αφιλόξενη γη. Ο πατέρας, τραυματισμένος κι αδύναμος, πρέπει τώρα να στηριχτεί στις ικανότητες του νεαρού, που πάντα ήθελε να του μοιάσει και τώρα θα έχει την ευκαιρία του. Η περιπέτεια εξελίσσεται σε επίπεδο δράσης, αλλά και δράματος, καθώς οι δυο τους θα επανακαθορίσουν τη σχέση τους, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Ο Σιάμαλαν είχε πρόσφατα κάνει λόγο για ένα «ντοκιμαντέρ», αλλά οι πρώτες εικόνες παραπέμπουν απευθείας στη μυθοπλασία. Εκτός κι αν πιστέψουμε ότι όλα αυτά θα συμβούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν επιβιώσουμε από το ... τέλος του κόσμου.
e-go.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com