Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο επισκέπτης των ονείρων (photo)

 Σε όλα τα μέρη του κόσμου, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν δει αυτόν τον άνθρωπο στον ύπνο τους... χωρίς να τον ξέρουν

Για τους λάτρεις του υπερφυσικού, ιστορίες υπάρχουν πολλές.

Όπως αυτές για παράδειγμα με τα όνειρα.
Τον Ιανουάριο του 2006, στη Νέα Υόρκη, μία ασθενής ενός γνωστού ψυχιάτρου, ζωγραφίζει το πρόσωπο ενός άνδρα, ο οποίος την επισκεπτόταν συνεχώς στα όνειρά της.
Σε παραπάνω από μία περιπτώσεις, αυτός ο άνδρας της έδινε συμβουλές για την προσωπική της ζωή. Αυτή η γυναίκα ορκίζεται ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ αυτόν τον άνδρα στη ζωή της.
Το πορτραίτο είναι ξεχασμένο στο γραφείο του ψυχιάτρου για μερικές μέρες, όταν ένας άλλος ασθενής αναγνωρίζει αυτό το πρόσωπο, και λέει πως τον έχει επισκεφτεί στα όνειρά του, αρκετές φορές.
Παράλληλα ισχυρίστηκε πως δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή του.
Ο ψυχίατρος αποφασίζει να στείλει το πορτραίτο στους συναδέλφους τους, οι οποίοι έχουν ασθενείς με περίεργα όνειρα. Μέσα σε λίγους μήνες, ακόμα τέσσερις αναγνωρίζουν αυτόν τον άνθρωπο, και λένε πως τον έχουν δει στον ύπνο τους.
Όταν μιλούν γι' αυτόν, όλοι οι ασθενείς τον λένε "This Man" δηλαδή "Αυτός ο άνθρωπος".
Από τον Ιανουάριο του 2006, έως σήμερα, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι έχουν ισχυριστεί πως έχουν δει αυτόν τον άνδρα στον ύπνο τους.
Σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο όπως: Λος Άντζελες, Βερολίνο, Σάο Πάολο, Τεχεράνη, Πεκίνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Στοκχόλμη, Παρίσι, Νέο Δελχί, Μόσχα κλπ.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com