Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Hellene, ο Σπύρος και ο...MALAKAS!


             



«I am Hellene» φώναξε η Κατερίνα Μουτσάτσου στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου προκειμένου όπως τουλάχιστον εκείνη ισχυρίζεται να κινητοποιήσει τη διεθνή γνώμη και να δώσει τη δική της απάντησε για όλα όσα κατηγορούν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πολλοί χειροκρότησαν το εγχείρημα, άλλοι το είδαν με σκεπτικισμό, αρκετοί σχολίασαν τον επιτηδευμένο τρόπο της νεαρής ηθοποιού και οι περισσότεροι άνοιξαν το λεξικό γιατί μόλις είχαν μάθει μετά από χρόνια στα θρανία των φροντιστηρίων ότι οι Έλληνες στην αγγλική είναι...hellenes!
 
 
Και μετά ήρθε ο Σπύρος, χρήστης του διαδικτύου που έκανε το δικό του βίντεο φωνάζοντας με λένε Σπύρο και είμαι...MALAKAS! Όσο για το ποιο από τα δύο βίντεο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Τα συμπεράσματα δικά σας...
 
 
«Είμαι Ελληνίδα» φώναξε η Κατερίνα Μουτσάτσου σε ένα video που έκανε το γύρο του Κόσμου. «Είναι αντιγραφή» φώναξαν αμέσως στην Ελλάδα κατηγορώντας την Κατερίνα Μουτσάτσου για αντιγραφή καθώς η ιδέα της βασιζόταν σε ένα διαφημιστικό μπίρας του Καναδά αλλά και για υπερβολή!


Η Κατερίνα Μουτσάτσου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μέσω skype για να απαντήσει στην κριτική που της ασκήθηκε για το video και στις αντιδράσεις που προκάλεσε. Η νεαρή ηθοποιός απάντησε στην κριτική που θεώρησε επιτηδευμένη τη συγκεκριμένη προσπάθεια με σκοπιμότητα και «φτιαχτή» ενώ υπογράμμισε ότι «δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους». Η ηθοποιός υπερασπίστηκε την προσπάθειά της και δήλωσε ότι «τώρα πλέον το βλέπει σαν ευκαιρία...»
 
 
real.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com