Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σώζει μπλόγκερ από βέβαιο θάνατο

Ο Οσκαρικός υποψήφιος με τους κοιλιακούς από πέτρα μάλλον κάνει οντισιόν για να παίξει τον Σούπερμαν. Αλλιώς δεν εξηγείται η τάση του να σώζει ανθρώπους, Μετά τον καυγά που διέκοψε μπαίνοντας στη μέση πριν από λίγους μήνες, μόλις έσωσε με μακροβούτι μια μπλόγκερ που πήγαινε να την πατήσει ταξί.
«Μόλις μου έσωσε την ζωή ο Ράιαν Γκόσλινγκ» τουίταρε η 25χρονη Λόρι Πένι, μπλόγκερ και δημοσιογράφος στο New Statesman.
Συνεχίζοντας «Διάσχιζα την 6η Λεωφόρο στην Νέα Υόρκη φορώντας μια καινούργια ροζ περούκα. Όντως από το Λονδίνο, δεν κοίταξα την σωστή πλευρά και βρέθηκα ένα μέτρο από τον προφυλακτήρα ενός διερχόμενου ταξί. Ευτυχώς που βρέθηκε εκεί ο Ράιαν, ο οποίος με άρπαξε και με έσωσε».
Μια ακόμη καλή πράξη που μπαίνει στο βιογραφικό του σταρ του The Notebook, μαζί με τον καβγά στο δρόμο που διέκοψε το περασμένο καλοκαίρι, καθώς γύριζε από το γυμναστήριο.
Στο ίδιο κλαμπ ανήκουν ο Σον Πεν, που έσωσε επιζώντες του τυφώνα Κατρίνα, η Κέιτ Γουίνσλετ που κουβάλησε μια 90χρονη γυναίκα έξω από ένα φλεγόμενο κτίριο, ο Τομ Κρουζ που έσωσε επιβάτες σε ένα φλεγόμενο πλοίο και ο Χάρισον Φορντ που πέταξε με το ελικόπτερο του για βοηθήσει την διάσωση ενός χαμένου προσκόπου.
iefimerida.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com