Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Προσοχή στα... αέρια



Παρ’ ολίγο να της στοιχίσει τη ζωή της ένα παιχνίδι που επεδίωξε νεαρή τουρίστρια στο νησί της Καραϊβικής Σαν Μάρτιν. Καθώς το αεροδρόμιο Juliana International Airport βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία Maho αλλά κι επειδή ο αεροδιάδρομος είνα ιοπολύ κοντός τα αεροπλάνα έρχονται πολύ κοντά στον διαχωριστικό φράκτη για να ξεκινήσουν την πορεία απογείωσης.

Μάλιστα, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες ώστε οι λουόμενοι να απομακρύνονται από τον φράκτη για να μην κινδυνεύσουν από τα προωθητικά αέρια την ώρα λειτουργίας του κινητήρα. Μία κοπέλα αψηφεί τις προειδοποιήσεις, με αποτέλεσμα να τρέχει κοντά στο κινούμενο αεροπλάνο και στη συνέχεια να εκτοξεύεται από την πίεση που δέχεται ώστε να καταλήγει με το κεφάλι πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο. Αγνώστη είναι η έκταση του τραυματισμού της. 


real.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com