Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι διαβάζουν τελικά οι άντρες στο Playboy; Το περιοδικό παίρνει θέση

Τρεις φωτογραφίες της νέας καμπάνιας του Playboy θέλουν να μας πείσουν ότι οι αναγνώστες του δεν μένουν στην φωτογράφιση του εξωφύλλου.
Με σλόγκαν "Playboy: More Than Just A Centerfold", το γνωστό περιοδικό προσπαθεί να αποτάξει τον μύθο ότι οι αναγνώστες του το αγοράζουν αποκλειστικά για τις γυμνές φωτογραφίσεις γυναικών με μια έξυπνη, πλην δύσκολο να πείσε,ι καμπάνια.
Πρωταγωνιστές σε αυτήν την καμπάνια (η οποία σχολιάστηκε στο Twitter από τον Mark Copyranter) είναι άντρες που φαίνεται να διαβάζουν κάποιο σοβαρό θέμα του περιοδικού, επισκιάζοντας, σε μια συμβολική απεικόνιση, μια γυμνή γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το περιοδικό.
Τα αντρικά περιοδικά της σχολής Playboy βρίσκονται διαχρονικά στο στόχαστρο, προφανώς των μη αναγνωστών τους, με την "κατηγορία" των χαμηλών ποιοτικά θεμάτων, κάτι που πολύ συχνά δεν ισχύει και αποτελεί μια άστοχη γενίκευση.
Δείτε τις αφίσες της καμπάνιας του Playboy και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
 cosmo.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com