Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πένθος στη ΛΑΜΙΑ: Το τελευταίο τραγούδι που αφιέρωσε η Χρύσα στο Χρήστο… [φωτο - βίντεο]

Πένθος στη ΛΑΜΙΑ: Το τελευταίο τραγούδι που αφιέρωσε η Χρύσα στο Χρήστο… [φωτο - βίντεο]
Ένα τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το απόγευμα στη Λαμία με θύμα έναν 22χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και την 21χρονη φίλη του που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο …
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το lamiareport.gr
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 4:00 το απόγευμα στα Γαλανέικα, στη διασταύρωση Λαρίσης και Κυθήρων, λίγο μετά την Ακαδημία…
Τα δύο παιδιά μόλις έφυγαν από την παρέα τους στην καφετέρια και ανέβηκαν στη μηχανή για να πάνε στο σπίτι της κοπέλας για φαγητό.
Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια… Λίγα μέτρα πιο κάτω, στη διασταύρωση καρμανιόλα, έγινε το μοιραίο...
Το Lancia που βλέπετε στις φωτογραφίες, με οδηγό έναν 84χρονο, με κατεύθυνση από το κέντρο προς τα Γαλανέικα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή, που κατέβαινε από τα Γαλανέικα προς το κέντρο.
Τα δύο παιδιά χτύπησαν με δύναμη στη σιδερένια κολόνα και στη συνέχεια κατέληξαν πάνω στο δέντρο.
Ο 22χρονος οδηγός Χρήστος Γεωργίου και η 21χρονη φίλη του Χρύσα Μάργαρη τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά στο κεφάλι.
Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ η φίλη του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…
Τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας γέμισαν από συγγενείς και φίλους των δύο παιδιών, που έτρεξαν για να μάθουν την κατάσταση της υγείας τους.
Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον 22χρονο, ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει τουλάχιστον η κοπέλα
Οι φίλοι του αποχαιρετούν το Χρήστο στο Facebook... «Το Σ’ αγαπώ» του Μιχ. Χατζηγιάννη ήταν το τελευταίο τραγούδι που του είχε αφιερώσει η Χρύσα, γράφοντάς του τα παρακάτω, συγκλονιστικά λόγια:
«Η καλύτερη αγάπη είναι αυτή που ξυπνάει την καρδιά μας και μας οδηγεί ψηλά.. ανάβει φωτιές στις καρδιές μας και γαληνεύει τις ψυχές μας….αυτό μου χάρισες, αυτό ελπίζω να σου χαρίσω για πάντα <3<3 »

Η φωτογραφία είναι με τα δύο παιδιά, το Χρήστο και τη Χρύσα (facebook).. Δείτε το βίντεο με το τραγούδι και τι του γράφουν τα φιλαράκια του στο Facebook..

























 tsantiri.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

  1. Kranos forouse to paidi?
    BRE PAIDIA STIN ELLADA GIA ONOMA TOU 8EOU FORESTE KRANOSSSSSSS SWZEI ZWESSSSSSSSSSSSSS.
    EIMASTAN GIA DIAKOPES STIN LEUKADA EIDA KATI TRELLO KAI PALABO,NEOS 25 XRONWN MONOXEIRAS ODHGOUSE MOTOSAKO XWRIS KRANOS!!!
    TO XERI TOU TO EIXE XASEI SE TROXAIO!!! APISTEUTO,EKSHGOUSA STIN GUNAIKA KAI TA PAIDIA MOU,POU EIMASTE ELLHNOSOUHDOI KAI DEN PISTEBAN STA MATIA KAI TA AUTIA TOUS!!!
    TO AXRHSTO ELLHNIKO KRATOS PREPEI NA PAREI DRAKWNTIA METRA,SE LIGO ERXWNTE EKLOGES,KANENA KOMMA DEN MILAEI GIA TA TROXAIA ATYXHMATA OPOU H ELLADA EINE PRWTH XWRA SE 8UMMATA SE OLHN THN EURWPH!!!
    KSYPNATE ELLHNES SWSTE TA PAIDIA SAS KAI TOUS EAUTOUS SAS!!!
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com