Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μου έφτιαξες τη μέρα...

Μερικές απλές συμβουλές που θα κάνουν τη μέρα σας καλύτερηΜερικές απλές συμβουλές που θα κάνουν τη μέρα σας καλύτερη

Σίγουρα η κατάσταση γύρω μας δεν είναι καλή, ούτε εύκολη. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε κυριολεκτικά από κακές ειδήσεις για ένα μέλλον που οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως ούτε πρέπει ούτε αξίζει να αφεθούμε στην πλημμυρίδα των κακών ειδήσεων. Με μερικές απλές αλλαγές, μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη και να φτιάξουμε τις μέρες μας... τόσο τις δικές μας όσο και των γύρω μας.
Βγείτε για περπάτημα
Μην μπείτε στο αυτοκίνητο αλλά περπατήστε μέχρι τη δουλειά. Βγάλτε βόλτα τον τετράποδο φίλο σας, επισκεφτείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ο φρέσκος αέρας σας δίνει τη δυνατότητα να αποφορτιστείτε από το άγχος της ημέρας και να σκέφτεστε τα πράγματα πιο καθαρά. Επιπλέον, το περπάτημα κάνει καλό στην καρδιά.
Κοιμηθείτε αρκετά
Ο καλός και επαρκής ύπνος σας βοηθά να διαχειριστείτε το άγχος σας, ενώ ταυτόχρονα την επομένη μέρα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.
Προγραμματίστε μια μίνι απόδραση
Ένα μιρκό διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πάντα αναζωογονητικό. Βάλτε στο πρόγραμμα μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους δικούς σας ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό καταπολεμάτε το στρες χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα.
Χαρίστε μικρά δώρα στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας
Αξιοποιήστε περιόδους εκπτώσεων, όπως αυτή που διανύουμε. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγοράστε για τον εαυτό σας και για τους δικούς σας ανθρώπους δώρα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο όμορφα. Αλλά ακόμη κι αν δεν θέλετε να βγείτε στα μαγαζιά για να μην παρασυρθείτε, φτιάξτε κάτι μόνη σας (π.χ. το αγαπημένο τους γλυκό) και χαρίστε το σε αυτούς που αγαπάτε.
Φορέστε τα αγαπημένα σας χρώματα
Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Επιλέξτε, λοιπόν, από τη ντουλάπα σας τα αγαπημένα σας ρούχα σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Μη διστάσετε να επιλέξετε κόκκινα, κίτρινα ή άλλα «ζεστά» χρώματα ακόμη και αν σας φαίνονται... καλοκαιρινά.  
24h NewsRoom
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com