Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πανικός από την είδηση ότι ο Νικολά Σαρκοζί «σκοτώθηκε» σε τροχαίο [εικόνα]

Αναστάτωση προκλήθηκε όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της είδησης οικονομικής ιστοσελίδας στην Γαλλική πρωτεύουσα ότι ο Νικολά Σαρκοζί «σκοτώθηκε» σε τροχαίο ατύχημα.
«Η απώλεια για τη Γαλλία είναι μεγάλη. Ο πρόεδρος έχασε τη μάχη με τον θάνατο, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του σε νοσοκομείο, και το Ελιζέ ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον χαμό του» έλεγε το τηλεγράφημα με τα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι την επιβεβαίωση του... «άκυρου» της είδησης να μοιάζουν αιωνιότητα!
Το δημοσίευμα, σύμφωνα με το star.gr, ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο Σαρκοζί πήγαινε με τη μοτοσικλέτα του στα γραφεία της προεκλογικής του εκστρατείας όταν έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό.
Το κείμενο έχει πολλά ορθογραφικά λάθη και ημερομηνία... 2 Μαρτίου (!), ενώ οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δήλωσαν άγνοια για τη συγκεκριμένη καταχώρηση.
Όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο για ένα... αστειάκι κάποιων χάκερ.

iefimerida.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com