Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τηλεμαραθώνιος στην Επίδαυρο με παρουσιάστρια....την Τζούλια Αλεξανδράτου



Στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα διοργανωθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο τηλεμαραθώνιος με σκοπό την αποπληρωμή όλων των δανείων των Ελλήνων ανέργων!...


Χορηγοί αυτοί της βραδιάς θα είναι το κρατικό κανάλι, η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο επικροτεί και συμβάλλει στην προσπάθεια των προηγούμενων.
Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου έχοντας στο πλευρό της τον μοναδικό Λάκη Λαζόπουλο. Αναμένεται να εμφανιστούν πολλά ονόματα από την ξένη και ελληνική Show Biz, οι οποίοι θα τιμήσουν την βραδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η επανένωση πάνω στην σκηνή ενός συγκροτήματος που κυριολεκτικά έκανε ολόκληρο τον κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς του την δεκαετία του '60.....Ποιοι να είναι άραγε;
Τέλος, την τηλεφωνική υποστήριξη της βραδιάς έχουν αναλάβει κορυφαία στελέχη του κυβερνόντος κόμματος, ενώ συντονιστής θα είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!


Καλό ξεκίνημα είχε τελικά ο Απρίλιος...... Καλό Μήνα!!!!!
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com