Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πόλεμο στον Καραμανλή έκαναν οι Αμερικάνοι για να πέσει από πρωθυπουργός



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000
Δεν είναι φήμες αλλά η πραγματική αλήθεια για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.
Ως δια μαγείας οι εκλογές του 2000 χαθήκαν μέσα από τα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και πέρασαν στο Πασοκ.
Ήταν 9 Απριλίου 2000. Οι κάλπες έκλεισαν και τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Η Νέα Δημοκρατία δημιουργεί σταθερό και αργά αυξανόμενο προβάδισμα....
Οι πρώτοι οπαδοί της ΝΔ αρχίζουν και ξεχύνονται στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την νίκη σύμφωνα με τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων. Πανικός επικρατεί στο Πασοκ αλλά μια κρυφή ελπίδα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί από πού πήγαζε σύμφωνα με τις δηλώσεις των τότε υπουργών. (κάτι ήξεραν)
Ο κόσμος ήθελε την αλλαγή. Ακόμη και οι οπαδοί του Πασοκ μπορεί να μην τους άρεσε η ήττα αλλά ήθελαν και αυτοί να δουν το κάτι διαφορετικό.
Ξαφνικά Αμερικανοί επικοινωνούν με τον Κώστα Καραμανλή και του ζητάνε ως χάρη και με το πρόσχημα ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη για πρωθυπουργός να μην εκλεγεί αυτός αλλά να παραδώσει την εξουσία στον Κώστα Σημίτη . Το αντάλλαγμα που του υποσχέθηκαν οι Αμερικανοί ήταν 2 τετραετίες εάν ήταν κάλο παιδί .
Τελικά ο Κώστας Καραμανλής παραχωρεί την πρωθυπουργία στον τότε εκλεγμένο πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
2004 Έρχεται η σειρά του Καραμανλή.
Δειλά δειλά ξεκινά τις επισκέψεις σε Αμερική και Ρωσία. Πιθανόν ο ίδιος ζητάει την βοήθεια των Αμερικανών στην επίλυση της ονομασίας των Σκοπίων κάτι τέτοιο όμως δεν δείχνει ανταπόκριση από τους Αμερικανούς . Έτσι ο Καραμανλής στρέφεται προς τους Ρώσους και ξεκαθαρίζει την θέση του από του Αμερικανούς.
Ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους για τον αγωγό. Οι αμερικανοί από την άλλη μεριά του ατλαντικού ουρλιάζουν και προσπαθούν να πας πείσουν ως ότι αυτή η συμφωνία δεν έχει συμφέροντα για την Ελλάδα. Ο Καραμανλής πλέον δεν ακούει κανέναν ενώ οι Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει να του κάνουν πόλεμο καίγοντας σχεδόν ολόκληρη την Πελοπόννησο αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αλλά και στα εσωτερικά επικρατεί μια αναταραχή στην κοινή γνώμη.
Το βέτο ένταξης των Σκοπίων στο Νάτο δείχνει ότι ο Καραμανλής έχει ξεκαθαρίσει στους Αμερικανούς ότι θα το φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί.
Τα αποτελέσματα φυσικά όλοι τα γνωρίζουμε.
Αναρχικοί-CIA καίνε και σπάνε την Αθήνα μέρες ατελείωτες. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Καραμανλή έχει ξεκινήσει . Το τέλος στην πρωθυπουργία δεν άργησε να έρθει.
Άτιμα σκυλιά οι Αμερικανοί τελικά και ένας λαός να κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας.
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι μύθος αλλά η πραγματική αλήθεια που έζησε η χώρα τα τελευταία χρόνια.
πηγή 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com