Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Και οι καρχαρίες έχουν ψυχή!

 

Ακολουθεί τον ψαρά που τον έσωσε

Κι όμως, συμβαίνουν και αυτά. Θηλυκός καρχαρίας ανέπτυξε σχέση… αγάπης με τον ψαρά που τον έσωσε από τα δόντια ενός μεγαλύτερου λευκού καρχαρία και εδώ και δύο χρόνια τον ακολουθεί, αναζητώντας τη στοργή και το χάδι του, και εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του.

Την τρυφερή ιστορία αγάπης που αντιβαίνει τους νόμους της φύσης έφερε στο φως γαλλικό περιοδικό. Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του. Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια...

«Eδώ και δύο χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου. Με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», δηλώνει ο Pointer.

Κάθε φορά, που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, ο λευκός καρχαρίας, πλησιάζει και γυρίζει έτσι ώστε ο ψαράς να μπορεί να τον χαϊδέψει στην κοιλιά ή στο λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά.

newsbeast
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com