Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

"Μαϊδί", το νέο νόμισμα για συναλλαγές στην Κω

Η Κως αντιστέκεται στην κρίση με το δικό της... νόμισμα. Μάθετε πώς υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού την ανταλλακτική Οικονομία

Το όνομά του είναι "μαϊδί" και οι εμπνευστές του ευελπιστούν να βοηθήσει τους κατοίκους του νησιού να αντιμετωπίσουν, ως ένα βαθμό τα οικονομικά προβλήματα.
Ένα φυσικό πρόσωπο ή μία επιχείρηση θα μπορούν να προσφέρουν εργασία, προϊόντα ή υπηρεσίες, για τα οποία θα αμειφθούν με μαϊδί, πιστώνοντας έτσι το λογαριασμό τους.
Τα μέλη του δικτύου του τοπικού νομίσματος θα μπορούν να βλέπουν online υπηρεσίες ή προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα από άλλα μέλη του δικτύου και να τους πληρώσουν με μαϊδί.
Ανά πάσα στιγμή κάθε μέλος του δικτύου να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να "πουλήσει" ή να "αγοράσει".
 kwsnews.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com