Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αγοράζει με 5 εκατομμύρια ευρώ νησί στο Ιόνιο

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αγοράζει με 5 εκατομμύρια ευρώ νησί στο Ιόνιο
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ 
του Blog.gr Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι
πολύ κοντά στην αγορά ενός 
επίγειου παράδεισου στο 
Ιόνιο πέλαγος δίπλα στους Παξούς.
Μετά τις αποκαλύψεις για τις πωλήσεις το νησιών στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, μάθαμε λοιπόν και έναν από  τους άμεσους ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες για το νησί Καλτσιονήσι που βρίσκεται νότια στο νησί των Παξών, ο Αμπράμοβιτς  βολιδοσκοπεί σοβαρά την πιθανότητα να αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί. Πρόκειται για ένα από τα νησιά που πωλούνται και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα http://www.privateislandsonline.gr/ όπως αποκάλυψε στη βουλή καταθέτοντας ερώτηση ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης...
Προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί κάτι επίσημα με τους ιδιοκτήτες του νησιού που ενδιαφέρονται για την πώληση του, παρότι οι επισκέψεις του Αμπράμοβιτς με την πολυτελή θαλαμηγό του στο νησί.

Oι οικογένεια του Γιάννη Αργυρού που λέγεται ότι έχει τίτλους ιδιοκτησίας του μικρού νησιού έχει σύμφωνα με πληροφορίες δεχτεί πρόταση και από γνωστό Κύπριο μεγαλοεπιχειρηματία αλλά βρίσκονται σε συζητήσεις.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com