Συστατικά
- 500γρ αλεύρι
- 300γρ νερό
- 50γρ ηλιέλαιο
- 8γρ ξερή μαγιά
- 25γρ ζάχαρη
- 12γρ αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1: Σε ένα μπολ ή μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική
Βήμα 2: Ξεκουράζουμε την ζύμη για 30 λεπτά σκεπασμένη με μια καθαρή πετσέτα
Βήμα 3: Κόβουμε σε 8 κομμάτια των 110 γρ και κάνουμε μπαλάκια
Βήμα 4: Πλάθουμε το κάθε μπαλάκι σε μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν και να φουσκώσουν για 35-40′
Βήμα 5: Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 17-20′. Καλή σας όρεξη
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.