Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ριγκατόνι με πικάντικη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
500γρ. ριγκατόνι
5 λίτρα νερό
50 γρ. αλάτι
για τη σάλτσα
500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή χυμό εμπορίου
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
½ κ.γ. κόλιανδρο σκόνη
1 κ.γ. ζάχαρη
1 πρέζα κανέλα
½ κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
αλάτι
100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα

Διαδικασία συνταγής
Βράζουμε τα ριγκατόνι και τα στραγγίζουμε στον αναγραφόμενο στο πακέτο χρόνο.
Παράλληλα ετοιμάζουμε σε κατσαρόλα τη σάλτσα. Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά να πάρουν βράση. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μισό και σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα ριγκατόνι και ανακατεύουμε να πάει η σάλτσα παντού.
Σερβίρουμε σε πιάτο με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com