Αναζητώντας την τελειότητα. Παρασκευή παραδοσιακού γιαουρτιού στο σπίτι από Γεωπόνο - Τεχνολόγο
O Αθανάσιος Κουρής είναι Τεχνολόγος Τροφίμων.
Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την διάδοση της Οικιακής Παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων.
Είναι κάτι που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι καταναλωτές.
Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν παραδοσιακές συνταγές και θα προωθηθεί η ανταλλαγή γνώσης αναφορικά με την παρασκευή των γαλακτοκομικών. Δείτε το βίντεο:
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.