ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι σπορέλαιο ή 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζ. φέτα σπασμένη με το χέρι
2 κ.σ. σουσάμι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Διαδικασία συνταγής
Βάζουμε σε λεκανάκι το αλεύρι και το μπέικιν. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα και το σπορέλαιο στο αλεύρι. Ζυμώνουμε.
Προσθέτουμε την φέτα, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε ελαφρά και αλευρώνουμε ένα μικρό ταψάκι. Βάζουμε μέσα τη ζύμη και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα μέχρι να ψηθεί και να φουσκώσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.