Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κορμός με πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
200γρ. μαργαρίνη
60γρ. κακάο κοσκινισμένο
400γρ. γάλα ζαχαρούχο
80γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
225γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ σπασμένα με το χέρι


Διαδικασία συνταγής
Κόβουμε το γλυκό πορτοκάλι σε πολύ μικρά κυβάκια και το κρατάμε στην άκρη. Προσπαθούμε να έχει όσο το λιγότερο δυνατό σιρόπι.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το κακάο. Ανακατεύουμε και όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα σπασμένα μπισκότα και το γλυκό πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε καλα και απλώνουμε σε λαδόκολλα σαν να είναι μεγάλο σαλάμι. Τυλίγουμε τον κορμό μας με την λαδόκολλα και τον βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com