Συνήθως χρησιμοποιείται ως γαρνιτούρα για να ενισχύσει τη γεύση
των φαγητών. Σε κάποιους δεν αρέσει λόγω της δυσάρεστης επίγευσής του,
είναι όμως πλούσιος σε μικροθρεπτικά συστατικά, ενώσεις και αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στη μείωση του άγχους, ρυθμίζουν τη χοληστερόλη και το σάκχαρο αίματος και προλαμβάνουν τον καρκίνο.
Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση κόλιανδρου.
Πηγή: Medical Daily
Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση κόλιανδρου.
Πηγή: Medical Daily
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.