Έχετε πιθανώς ακούσει για τους κινδύνους από την κατανάλωση ωμών αυγών αλλά και άψητης ζύμης γλυκών.
Γνωρίζατε όμως ότι η κατανάλωση αλευριού μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβής; Τα τελευταία χρόνια, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν αναγνωρίσει το ακατέργαστο αλεύρι ως πιθανό κίνδυνο για την υγεία, καθώς μπορεί να έρχεται σε επαφή με παθογόνους οργανισμούς όπως το E. coli, το οποίο μπορεί να εξοντωθεί μόνο με το μαγείρεμα.
Ποια άλλα τρόφιμα δεν πρέπει να καταναλώνονται ωμά;
Πηγή: Reader’s Digest
Γνωρίζατε όμως ότι η κατανάλωση αλευριού μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβής; Τα τελευταία χρόνια, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν αναγνωρίσει το ακατέργαστο αλεύρι ως πιθανό κίνδυνο για την υγεία, καθώς μπορεί να έρχεται σε επαφή με παθογόνους οργανισμούς όπως το E. coli, το οποίο μπορεί να εξοντωθεί μόνο με το μαγείρεμα.
Ποια άλλα τρόφιμα δεν πρέπει να καταναλώνονται ωμά;
Πηγή: Reader’s Digest
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.