ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
500γρ. γαρίδες μεγάλες
½ κ.σ. μπούκοβο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία τοματάκια κονκασέ (400γρ.)
250ml. κρασί λευκό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
3 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
**********
Διαδικασία συνταγής
**********
Διαδικασία συνταγής
Ανακατεύουμε σε μπολ τις γαρίδες με το μπούκοβο και το αλάτι. Σε βαθύ και πλατύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις γαρίδες για 2 λεπτά.
Τις αποσύρουμε από το τηγάνι και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρασί και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες. Ανακατεύουμε να πάρουν σάλτσα οι γαρίδες και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το βασιλικό και το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.