Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μεσογειακή δίαιτα: Το “παραδοσιακό” μενού που ενισχύει το μεταβολισμό και βοηθάει στην καύση λίπους

Η μεσογειακή διατροφή δεν είναι κάτι άγνωστό για εμάς! Από μικρές έχουμε συνηθίσει να τρώμε με αυτόν τον τρόπο και να μαγειρεύουμε με παραδοσιακά υλικά που υπήρχαν ακόμα και στην κουζίνα της γιαγιάς μας. Οπότε, είναι λογικό μια δίαιτα που θα βασίζεται σε αυτές τις αρχές να μην σου φαίνεται “ξένη” και καταπιεστική και να σε βοηθήσει λίγο περισσότερο από τις άλλες διατροφικές τάσεις να πετύχεις το στόχο σου. Για να γίνω πιο σαφής, η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη προτείνει στην παρέα του Tlife μια μεσογειακή δίαιτα με παραδοσιακά πιάτα που θα κάνει την απώλεια βάρους πιο εύκολη και ευχάριστη.
Η συγκεκριμένη δίαιτα ενισχύει το μεταβολισμό και την καύση λίπους, κάτι που σημαίνει ότι σε ένα μήνα θα έχεις χάσει πέντε κιλά και ο μεταβολισμός σου θα δουλεύει ρολόι. Εξάλλου είναι παγκοσμίως γνωστά τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής και κανένας δεν βγήκε χαμένος υιοθετώντας την.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Για να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου:
  • Κατανάλωσε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες, μετά το μεσημεριανό.
  • Κατανάλωσε ένα φλιτζάνι ρόφημα κρόκου Κοζάνης μετά το απογευματινό.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.
Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου, tlife.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com