Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πώς θα χάσεις όσα περισσότερα κιλά μπορείς μέσα σε 2 μέρες

Είναι κάποιες περίοδοι κατά τις οποίες κάποιος μπορεί να έχει βάλει στόχο να χάσει μερικά κιλά παραπάνω. Το σώμα μας, άλλωστε, είναι κάτι που αλλάζει συνέχεια κι αν έχουμε συγκεκριμένο αριθμό κιλών σαν επιθυμητό στο μυαλό μας, η αναζήτηση μίας μεθόδου απώλειας -αυτών που θεωρεί ο καθένας- περιττών κιλών μπαίνει στο πρόγραμμα. Ακόμη και με ταχύρρυθμα βήματα αν μας δημιουργηθεί η ανάγκη.
Υπάρχουν 5 βήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις όσα περισσότερα κιλά μπορείς, σύμφωνα με το LiveStrong:
  1. Περιόρισε την κατανάλωση θερμίδων από τις 1.500 στις 1.000. Αυτός είναι ένας τρόπος που θα σε κάνει να χάσεις κιλά, αφού η θερμιδική κατανάλωση θα είναι μικρότερη από αυτήν που χρειάζεται το σώμα σου για να παραμείνει στα κιλά που είναι τώρα.
  2. Επίλεξε τροφές που είναι χαμηλές σε θερμίδες αλλά υψηλές σε διατροφική αξία. Το ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο χωρίς πέτσα και ψάρι. Όταν θελήσεις κάποιο σνακ, προσπάθησε να αποφύγεις τα πολύ λιπαρά και στη θέση τους επένδυσε σε τρόφιμα, όπως φρούτα και δημητριακά ολικής άλεσης.
  3. Μπορεί τα αναψυκτικά να είναι γευστικά και πολύ εθιστικά, όμως -πέρα από το ότι δεν κάνουν καλό στην υγεία σου- σου δίνουν περιττές και μη χρήσιμες θερμίδες. Γι’ αυτό, προτίμησε να πίνεις μόνο -αρκετό- νερό.
  4. Αθλήσου με αερόβια γυμναστική, όπως τρέξιμο ή ποδήλατο, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να τονώσεις το σώμα σου.
  5. Βάλε και λίγη γυμναστική ενδυνάμωσης για να καλύψεις συνολικά της ανάγκες του σώματός σου.
Μην ξεχνάς, όμως, ότι οι δίαιτες στο Internet σού παρέχουν ποικιλία και λύσεις, αλλά ποτέ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ειδική γνώμη ενός γιατρού.

 queen.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com