Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κρεατόσουπα

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
για τη σούπα
600γρ. μοσχάρι
3 καρότα σε ροδέλες
2 πατάτες σε κύβους
2-3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
για το αυγολέμονο
2 αυγά
2 λεμόνια (ο χυμός τους)

**********

Διαδικασία συνταγής
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό να τα σκεπάζει περίπου 3-4 δάχτυλα. Αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1½ ώρα. Ξαφρίζουμε κατά διαστήματα.
Μόλις περάσουν τα πρώτα 40 λεπτά που βράζει το κρέας προσθέτουμε τα λαχανικά, κατόπιν το λάδι, τις πατάτες, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου μισή ώρα ακόμα.
Αυγοκόβουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com