Ο χειμώνας είναι η εποχή του και κάθε χρόνο ανυπομονούμε να τα βράσουμε ή να τα ψήσουμε και να απολαύσουμε αυτόν τον πεντανόστιμο καρπό. Τι πρέπει, όμως, να θυμόμαστε για να μας πετύχουν;
Μυστικό #1: Διαλέγετε πάντα σφιχτά και βαριά κάστανα και αποφεύγετε αυτά με το σπασμένο τσόφλι και τις ρωγμές.Μυστικό #2: Αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποια για να τα καταναλώσετε αργότερα, κάντε το σωστά για να μην τα καταστρέψετε. Βάλτε τα σε σφραγισμένες πλαστικές σακούλες στο ψυγείο για 2 εβδομάδες κι αν θέλετε περισσότερο χρονικό διάστημα, τότε επιλέξυτε την κατάψυξη.
Μυστικό #3: Για να τα βράσετε και να τα αξιοποιήσετε σε μικρά κομμάτια, κόψτε τα στη μέση και βράστε τα σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μόλις τα πιέσετε θα βγουν εύκολα από το τσόφλι και θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε με όμορφο σχήμα ακόμη και στα πιάτα σας.
πηγή: clickatlife.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.