Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ζεστό νερό με λεμόνι! 4 λόγοι που πρέπει να γίνει η καθημερινή σου συνήθεια...

Τον εαυτό σου πρέπει να το φροντίζεις και να τον αγαπάς καθημερινά. Υπάρχουν μικρές, απλές καθημερινές συνήθειες που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σου να είναι υγιής και δραστήριος.
Ξέρεις πόσο ωφέλιμο είναι ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί;

1.Αποτοξινώνει: ισορροπεί το PH του οργανισμού και βοηθάει το συκώτι να αποβάλλει όλες τις τοξίνες που μπλοκάρουν τη φυσιολογική δραστηριότητα. Οι τοξίνες δίνουν μια κακή ποιότητα ζωής, αυπνία, κούραση, θαμπό δέρμα, αδικαιολόγητο άγχος, γαστρεντερικά προβλήματα, μυϊκούς πόνους...

2.Βοηθάει στην σωστή πέψη: με αποτέλεσμα να απορροφούνται καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων. Ο οργανισμός αξιοποιεί πιο σωστά ότι τρως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3.Βοηθάει στην απώλεια βάρους: ο χυμός λεμονιού περιέχει πηκτίνη μια διαλυτή ίνα που βοηθάει στην απώλεια βάρους.

4.Εξαλείφει όλα τα στομαχικά προβλήματα: τα φλαβονοειδή απ' το χυμό λεμονιού βοηθούν στη μείωση της οξύτητας του στομάχου. Μειώνονται τα φουσκώματα, οι καούρες και η δυσπεψία.

Νατάσα Σπυρίδη Φαρμακοποιός
youweekly
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com