Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτή η μαμά έφτασε στο… αμήν με τον 13χρονο γιο της και του έγραψε ένα απίστευτο γράμμα

Κακά τα ψέματα, τα 13χρονα παιδιά δεν είναι ακριβώς γνωστά για την… καλή συμπεριφορά τους. Βρίσκονται στην ηλικία που αρχίζουν πλέον να αποκτούν κάποια ανεξαρτησία και με αυτήν υιοθετούν και ένα… ύφος, πιστεύοντας ότι ξέρουν πάντα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον. Το να είσαι γονιός σε ένα τέτοιο παιδί είναι πολύ πολύ δύσκολο –αν δεν έχετε βρεθεί ακόμα σε αυτή τη θέση, δεν μπορείτε να καταλάβετε.
Ο Ααρόν, για τον οποίον θα μάθετε περισσότερα παρακάτω, είναι ένας σχετικά γνωστός στην Αμερική star του YouTube, καθώς έχει το δικό του δημοφιλές κανάλι, και από τα βίντεο που ανεβάζει βγάζει και κάποια λεφτά. Όλο αυτό, προφανώς, του έδωσε το «δικαίωμα» να είναι αγενής με τη μαμά του, τη Heidi, η οποία έπειτα από έναν μεγάλο καβγά έφτασε στα όριά της και κατέληξε στην παρακάτω «τιμωρία».
Του έγραψε ένα γράμμα που κόλλησε στην πόρτα του δωματίου του και στην συνέχεια δημοσίευσε και στη σελίδα της στο Facebook. Πολλοί ήταν αυτοί που την κατηγόρησαν, ότι είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί του, ενώ άλλοι την επαίνεσαν για τη στάση της.
Διαβάστε το γράμμα και δείτε στο τέλος του κειμένου τι αποτελέσματα είχε:
«Αγαπητέ Ααρόν,
Αφού όπως φαίνεται ξεχνάς, ότι είσαι μόλις 13 ετών και ότι εγώ είμαι ο γονιός, και αφού δεν δέχεσαι πλέον κανέναν έλεγχο, υποθέτω ότι χρειάζεσαι ένα μάθημα περί ανεξαρτησίας. Επίσης, αφού μου πέταξες στα μούτρα ότι βγάζεις τα δικά σου λεφτά τώρα, θα σου είναι πολύ εύκολο να αγοράζεις μόνος σου πλέον όλα αυτά που μέχρι σήμερα σου αγόραζα εγώ.
Έτσι, αν θέλεις το λαμπατέρ/τις λάμπες σου ή πρόσβαση στο ίντερνετ, θα χρειαστεί να πληρώσεις το δικό σου μερίδιο εξόδοων.
Νοίκι – 430 δολάρια
Ηλεκτρικό – 116 δολάρια
Ίντερνετ – 21 δολάρια
Φαγητό – 150 δολάρια
Επίσης, θα χρειαστεί να πετάς τα σκουπίδια κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, καθώς και να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις τις ίδιες μέρες. Θα χρειαστεί να καθαρίζεις το μπάνιο σου κάθε εβδομάδα, να ετοιμάζεις μόνος σου τα γεύματά σου και –εννοείται- να μαζεύεις και να πλένεις τα πιάτα και οτιδήποτε άλλο λερώνεις μέσα στο σπίτι. Αν δεν το κάνεις, θα σε χρεώνω 30 δολάρια έξοδα οικιακής βοηθού για κάθε μέρα που θα χρειάζεται να καθαρίζω εγώ.
Αν αποφασίσεις ότι προτιμάς να γίνεις ξανά τα παιδί μου και όχι ο συγκάτοικός μου, μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους αυτούς.
Με αγάπη,
Η μαμά»
Σύμφωνα με επόμενο δημοσίευμα της μαμάς, αφού είδε το παραπάνω γράμμα ο Ααρόν, αρχικά θύμωσε και έφυγε για λίγη ώρα από το σπίτι. Αργότερα, όμως, επέστρεψε, της είπε ότι σκέφτηκε όσα είπαν, της ζήτησε συγγνώμη και τη ρώτησε τι θα μπορούσε να κάνει για να φτιάξουν τα πράγματα.
Εκείνη τότε σκέφτηκε να συνάψουν μαζί και να υπογράψουν ένα «συμβόλαιο», στο οποίο θα συμφωνούν κα οι δύο σε «όρους», όπως:
-Καθημερινά από την Κυριακή έως και την Πέμπτη το βράδυ θα πέφτω για ύπνο το αργότερο στις 10:00, εκτός εξαιρετικών περιστάσεων. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα έχω κοιμηθεί μέχρι τις 12:00.
Δείτε παρακάτω… δεν ακούγεται τόσο κακή ιδέα, ε;
infokids.com.cy
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com