Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το τζιν τόνικ καταπολεμά τις αλλεργίες και μειώνει τα συμπτώματα του άσθματος!

Τα μάθατε τα νέα για το τζιν τόνικ; Και κάπως έτσι αυξάνονται τα άλλοθί μας.
Καλοκαιράκι στην Ελλάδα ξέρετε τι σημαίνει; Παραλία και ποτάρες. Το δεύτερο κρατήστε το. Στην Ελλαδάρα ό,τι πίνεις καλό είναι. Από μπίρες και τσίπουρα μέχρι κρασιά και πιο βαριά πράγματα.
Σαν gin το οποίο κατεβαίνει νεράκι. Και αν μέχρι τώρα σε δρόσιζε, τώρα έχεις άλλον ένα λόγο για να πίνεις τζιν με τόνικ.
Υποφέρεις από άσθμα; Έχεις δύσπνοιες και τα μάτια σου κοκκινίζουν; Η έρευνα του Asthma UK, του επίσημου φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου για τους ασθενείς με άσθμα, δημοσίευσε μία έρευνα που αναφέρει ότι τα καθαρά ποτά χωρίς προσμίξεις όπως είναι η βότκα και το gin, μειώνουν τα συμπτώματα στους ασθενείς. Τόσο η βότκα όσο και το gin δεν περιέχουν θειώδη άλατα, τα οποία έχει βρεθεί ότι εντείνουν τα συμπτώματα.
Οπότε το λες και λυτρωτικό το τζινάκι.
Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Πάντως και άσθμα να μην έχεις, δώστου να καταλάβει.
ladytimes.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com