Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Ο Σακχαρώδης Διαβήτης μας αφορά όλους μας»



Συνέδριο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. στις 26 και 27 Μαΐου στην Κέρκυρα



 «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας», είναι το θέμα του συνεδρίου που οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα  κατά του Νεανικού Διαβήτη  (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE HOTEL, στην Κέρκυρα.

Ο σκοπός
Σκοπός του συνεδρίου είναι  η ενημέρωση των πολιτών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2 και για τον Διαβήτη Κύησης. Έγκριτοι επιστήμονες θα αναφερθούν στις επιστημονικές εξελίξεις και θα διαφωτίσουν το κοινό για τη σωστή διαχείριση και τη μείωση των επιπλοκών της νόσου και για την ενδεδειγμένη διατροφή και άσκηση του  πάσχοντα με διαβήτη.  
Το συνέδριο απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, σε άτομα με προδιαβήτη και Διαβήτη τύπου 2 αλλά και σε όλους τους πολίτες της  Κέρκυρας και των γύρω περιοχών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικά και ειδικά για το Διαβήτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δηλώστε συμμετοχή :
Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της «ΠΕΑΝΔ» 210 7796660.
Μέσω της ιστοσελίδας www.peand.gr

Κάλεσμα στην δράση
Στο πλαίσιο του συνεδρίου οργανώνεται η προσυνεδριακή δράση «Αναμετρήσου με τον Διαβήτη»
Περίπτερο ενημέρωσης για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης θα στηθεί από την ΠΕΑΝΔ, το Σαββάτου 26 Μαΐου 12:00-3:00μμ, στην πλατεία Λιστόν. Ελάτε να κάνετε το πρώτο βήμα για την ενημέρωση, την πρόληψη ή την αντιμετώπιση του Διαβήτη.

H ταυτότητα της ΠΕΑΝΔ
Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη είναι στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από Νεανικό Διαβήτη. Στόχος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. είναι η διαχείριση και η απομυθοποίηση του Διαβήτη ώστε το πάσχον παιδί να οραματίζεται με αισιοδοξία το μέλλον χωρίς επιπλοκές.  Λειτουργεί από το 1983 και αριθμεί περισσότερα από  4.000 μέλη.  (Πληροφορίες: www.peand.gr)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο μας τον Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων , και πολλούς ακόμη σημαντικούς φορείς της πόλης καθώς επίσης τις φαρμακευτικές εταιρείες που συμμετέχουν ως χορηγοί ή υποστηρικτές στο συνέδριο .

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com