Υλικά συνταγής
- 2 ποτήρια λάδι
- 3 ποτήρια χυμός πορτοκάλι
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 3 κ.γ. σόδα φαγητού
- 1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 2 κ.γ. κανέλα
- 500γρ. σταφίδες αλευρωμένες
- 1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερΣκόνη που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο και βοηθάει στη διόγκωση (να φουσκώσουν) κέικ, τηγανίτες και άλλα γλυκίσματα.
- 1 βανίλια
- 1 κιλό αλεύρι (αφαιρούμε περίπου 1 φλιτζ.)
- 500γρ. καρύδια (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.