Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα ροφήματα που θα σε κάνουν εξυπνότερο (pics)

Οι απαιτήσεις μέσα στην ημέρα, αυξάνονται συνεχώς. Κάποια στιγμή νιώθεις πως ξεμένεις από ενέργεια. Πως σου μιλάνε, και δεν καταλαβαίνεις τι ακούς. Πριν τρέχεις στα φαρμακεία για να πάρεις βοήθηματα για τόνωση, δες τι σου προσφέρει η φύση και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να πάρεις τα πάνω σου, εσύ και κυρίως ο εγκέφαλος σου.
Χυμός ρόδι 
Στο ρόδι μπορείς να βρεις αντιοξειδωτικά, που δεν τα συναντάς πουθενά αλλού. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι βοήθαει στη γνωστική λειτουργία και τη μνήμη.
Ζεστή σοκολάτα
Αρχαίο μυστικό, που οι ευεργετικές τους ιδιότητες βρέθηκαν εντελώς τυχαία, όταν ζώα κατανάλωσαν καρπούς σοκολάτας. Σήμερα που η επιστήμη έχει φθάσει πολύ ψηλά, σου συστήνουμε να πίνεις μια ζεστή κούπα σοκολάτα, καθώς μειώνει την αρτηριακή πίεση και προστατεύει τον εγκέφαλο από φθορές.
Τσάι
Πονόλαιμος, συνάχι, τώρα και καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία. Ο κατάλογος με τις ευεργετικές ιδιότητες από το τσάι, αυξάνονται συνεχώς, καθώς αποδείχθηκε ότι αυξάνει την παραγωγή εγκεφαλικών κυττάρων που οξύνουν τη μνήμη και βελτιώνει σημαντικά την ταχύτητα αντίδρασης του εγκεφάλου σε κάθε ερέθισμα.
Μούρα
Είτε σε χυμό, είτε σε smoothie τα μούρα αυξάνουν την δραστηριότητα των νευρώνων και τις συνδέσεις τους στον εγκέφαλο, ενώ παράλληλα προλαμβάνουν την φθορά τους.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com