Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι δέκα πιο ανερχόμενοι προορισμοί του κόσμου

Κάποιοι είναι άγνωστοι προς τους ταξιδιώτες, ενώ άλλοι όχι. Δείτε ολόκληρη τη λίστα
Adtech Ad
Γενικότερα, οι ταξιδιώτες επιλέγουν χώρες στο βόρειο ημισφαίριο. Ωστόσο, σήμερα, αφίξεις και αναχωρήσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο – και με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα. Στην πραγματικότητα, οι τουριστικές δαπάνες αυξάνονται με γρηγορότερο ρυθμό στο νότιο ημισφαίριο από ό, τι στο βορρά και ο τουρισμός αυξάνεται παντού.
Στην έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2017 για την Ταξιδιωτική και Τουριστική Ανταγωνιστικότητα, 136 χώρες κατατάσσονται σε 14 πυλώνες, δίνοντας μια συνολική εικόνα των καλύτερων προορισμών για τουρίστες παγκοσμίως. Ένα από τα βασικά συμπεράσματα της έκθεσης είναι ότι ο τομέας των ταξιδιών και του τουρισμού σημειώνουν άνοδο, ενώ η ανταγωνιστικότητα μεταξύ των προορισμών είναι επίσης καλή. Στο πλαίσιο της συνολικής εικόνας, οι συντάκτες της έκθεσης εξέτασαν τις χώρες που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα »άλματα».
Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν πάντα νέα μέρη που δεν πολύ δημοφιλείς ή τουριστικά, αυτές είναι οι χώρες που πρέπει να επισκεφθούν:

10. ΑΛΓΕΡΙΑ

 
Η χώρα της Βόρειας Αφρικής έχει καταφέρει να «ανέβει» πέντε θέσεις από την τελευταία έκθεση. Για την ανταγωνιστικότητα των τιμών, η Αλγερία τοποθετείται στην 4η θέση, καθιστώντας την μία από τις πιο προσιτές χώρες για να την επισκεφθεί κανείς στον κόσμο.

9. ΜΠΟΥΤΑΝ

 
Το χαρούμενο Βουδιστικό Βασίλειο έχει «ανέβει» κατά εννέα θέσεις στη φετινή έκθεση. Σημειώνεται επίσης, ότι το Μπουτάν φημίζεται για την ασφάλεια που προσφέρει στους κατοίκους και τους τουρίστες, ενώ είναι μία από τις πιο προσιτές χώρες στον κόσμο.

8. ΓΚΑΜΠΟΝ

 
Η Γκαμπόν βρίσκεται πέντε θέσεις πιο πάνω από την τελευταία κατάταξη, ενώ είναι πολύ προσιτή σε τιμές για τους κατοίκους και τους ταξιδιώτες.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE.COM
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com