Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτές είναι οι έξυπνες πόλεις που ζουν ήδη στο μέλλον

Δείτε ποιες περιοχές του κόσμου ζουν ήδη στο μέλλον
Adtech Ad
Εάν γνωρίζετε πού να κοιτάξετε, μπορείτε να ταξιδέψετε στο μέλλον σήμερα.
Στο παρελθόν, οι επιχειρήσεις συνήθιζαν να κρύβουν τα ευρύματά τους στα εργαστήρια, όμως στις μέρες μας οι νεότερες τεχνολογίες, όπως τα αυτόνομα αυτοκίνητα και τα drone πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν και να τελειοποιηθούν στον πραγματικό κόσμο πριν εισαχθούν στη ζωή μας.
Μάλιστα, υπάρχουν πόλεις σε όλο τον κόσμο που φιλοξενούν ορισμένες έξυπνες και καινοτόμες ιδέες, δίνοντας στους κατοίκους την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά σε αυτό που θα μπορούσε να γίνει μέρος της σύγχρονης κουλτούρας τα επόμενα χρόνια.
Δείτε παρακάτω ποιες πόλεις του κόσμου ζουν ήδη στο μέλλον:

ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΗΠΑ

 
Το Πίτσμπουργκ είναι μια πόλη γνωστή για τη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, η οποία έχει γίνει εστία έρευνας αυτόνομων οχημάτων. Η Uber, η Ford και η Aurora διαθέτουν ήδη τοπικά γραφεία, ενώ άλλες αυτοδυνάμεις εταιρείες σκέφτονται να μετακομίσουν στην πόλη, σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση.
Το Πίτσμπουργκ επιπλέον φιλοξενεί το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, όπου η πρωτοποριακή εργασία για αυτόνομα οχήματα έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, ενώ είναι επίσης ένας μακροπρόθεσμος ηγέτης στον τομέα της μηχανικής και της ρομποτικής.

ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ

 
Το Ρέικιαβικ φιλοξενεί ένα νέο πλήρως αυτοματοποιημένο πρόγραμμα παράδοσης με drone – ενώ είναι ένα από τα μοναδικά μέρη του πλανήτη, όπου ένα άτομο μπορεί να παραλάβει μία παραγγελία μέσω ενός drone.

ΜΟΣΧΑ, ΡΩΣΙΑ

 
Η πρωτεύουσα της Ρωσίας έχει ένα δίκτυο 146.000 καμερών για να παρακολουθεί τους δρόμους της πόλης, τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις. Οι κάμερες χρησιμοποιούνται για να επαληθεύσουν ότι έχουν συλλεχθεί τα απορρίμματα, για την καταστολή της ταχύτητας και για την παρακολούθηση της απομάκρυνσης του χιονιού.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE.COM
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com