Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σοκάρουν τα χέρια χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965χλμ κωπηλασίας στην Αρκτική

Τα χέρια του Βρετανού Ολυμπιονίκη Άλεξ Γκρέγκορι σόκαραν το κοινό των social media. Τι δήλωσε ο ίδιος
Adtech Ad
Σοκαρισμένος από το θέαμα που και ο ίδιος αντίκρισε, ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι, φωτογράφισε τα χέρια του μετά από κωπηλασία 9 ημερών και 965 χιλιομέτρων στην Αρκτική, σπάζοντας 11 παγκόσμια ρεκόρ και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.
AdTech Ad
O δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να διανύσει την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας μαζί με την ομάδα του καπηλατώντας στον παγωμένο Ωκεανό, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σχολείο στα Ιμαλάια.

  Οι καιρικές συνθήκες έβγαλαν εκτός λειτουργίας τα ηλιακά φορτιζόμενα ηλεκτρονικά συστήματα της Λέμβου, αναγκάζοντας την ομάδα να διακόψει την πορεία της και να σταματήσει στο στο απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας.
«Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», ανέφερε ο αθλητής στο Twitter μόλις σταμάτησε.


«Δεν ήμουν ποτέ ξανά βρεγμένος για τόση πολλή ώρα. Το κρύο φτάνει μέχρι τα κόκκαλα. Γύρω μας υπάρχει μόνο πάγος και ο σκούρος γκρίζος ωκεανός. Δεν υπάρχει αντίληψη της απόστασης», δήλωσε στην βρετανική Telegraph.
(Πηγή: RT, Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno)
news247.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com