Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σκίουρος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κλέβει σοκολάτες! Video

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στον Καναδά επί πέντε χρόνια έβλεπε καθημερινά σοκολάτες και γλυκά να λείπουν από τα ράφια του καταστήματος του. Μάταια προσπαθούσε να καταλάβει ποιος ήταν ο κλέφτης μέχρι που αποφάσισε να περιμένει και να καταγράψει τον επίδοξο κλέφτη...

Σκίουροι έκλεβαν μανιωδώς τις σοκολάτες και άλλα γλυκά, καθώς ο πατέρας του κάποια εποχή είχε τη συνήθεια να τους ταίζει έξω από το μαγαζί με σπόρους. Όταν αυτό σταμάτησε, οι σκίουροι άρχισαν να ψάχνουν για τροφή μέσα στο κατάστημα.
Ο ιδιοκτήτης δεν ανακουφίστηκε ιδιαίτερα όταν ανακάλυψε πως οι κλέφτες δεν είναι άνθρωποι, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποτρέψει τους σκίουρους από το να μπαίνουν στο κατάστημα του αφού η πόρτα είναι διαρκώς ανοικτή και οι κινήσεις τους αστραπιαίες.
E-Daily.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com