Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ποιες χώρες βρίσκονται στο 'κόκκινο' για τρομοκρατικό χτύπημα


Στοιχεία του βρετανικού ΥΠΕΞ χωρίζουν τον παγκόσμιο άτλαντα στις χώρες που αποτελούν κύριο στόχο τρομοκρατών και εκείνες που δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Ποια η θέση της Ελλάδος


Adtech Ad

Μετά το μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Βρετανία, το υπουργείο εξωτερικών ανανέωσε τη λίστα με τις χώρες και τον βαθμό επικινδυνότητας καθεμιάς, αναφορικά με την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος στα εδάφη της. Σύμφωνα με άρθρο της Telegraph, το υπουργείο κατατάσσει τις χώρες σε μια κλίμακα τεσσάρων βαθμών, από το 1 έως το 4, ανάλογα με τον κίνδυνο που παρουσιάζει κάθε χώρα να αντιμετωπίσει τρομοκρατικά χτυπήματα. Όπως θα δείτε στο χάρτη που ακολουθεί, η Δυτική Ευρώπη έχει "κοκκινίσει" (οι χώρες με κόκκινο είναι σε επίπεδο 4 επικινδυνότητας), ενώ σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο κινδύνου εμφανίζονται τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Ρωσία, η Αυστραλία, η Τουρκία, οι αραβικές χώρες και η Ινδία.
 news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com