Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Απαγορευμένη πόλη στο Μονακό (vid)

Η μεγαλοπρέπεια, το πάθος για τις τέχνες και την επιστήμη χαρακτηρίζουν την τελευταία αυτοκρατορική δυναστεία των Τσινγκ (1644-1911). Όλα αυτά προβάλλονται στο Μονακό ως τις 10 Σεπτεμβρίου σε μια έκθεση με εντυπωσιακότατα κομμάτια.


«Η Απαγορευμένη Πόλη στο Μονακό» ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό την Παρασκευή 14 Ιουλίου και αποκαλύπτει μια από τις λαμπρές περιόδους μεγάλης ακμής της ιστορίας του κινεζικού πολιτισμού.
Όργανα αστρονομίας, κοστούμια όπερας, πανοπλίες, κράνη, θρόνοι, σφραγίδες, εργαστήρι πορσελάνης, λάκας και τεχνών του πινέλου: περίπου 200 εκθέματα προέρχονται από το παμπάλαιο ανάκτορο των Κινέζων αυτοκρατόρων και 50 αποτελούν δανεισμό από μεγάλα μουσεία της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

cnn.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com