Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου για όσους μόλις πήραν το πτυχίο τους

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας σε αποφοίτους πανεπιστημίων
Το Universum, ο παγκόσμιος ηγέτης στην Εμπορική Επωνυμία, πρόσφατα κυκλοφόρησε τη λίστα με τις επιχειρήσεις που θεωρούνται κατάλληλα και κορυφαία για τους απόφοιτους πανεπιστημίων για τη φετινή χρονιά.
AdTech Ad
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Google, η οποία προσφέρει σημαντικά προνόμια στους νέους και μη εργαζόμενούς της. Δείτε παρακάτω τις πρώτες δέκα εταιρείες της κατάταξης:

10. JP Morgan


  Η JPMorgan έχει στόχο να προσελκύσει ποικίλους υπαλλήλους, ενώ οι προσπάθειές της για στρατολόγηση ξεκινούν πριν ακόμη οι φοιτητές λάβουν το πτυχίο τους.

9. KPMG


  Θέλετε να επιταχύνετε την καριέρα σας και να λαμβάνετε μεγάλο μισθό; Εάν έχετε τα απαραίτητα εφόδια, σύμφωνα με την KPMG, η εταιρεία είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσει με μία γενναιόδωρη αμοιβή. 

8. L'ORéAL


  Η L’Oréal υποστηρίζει ότι ακόμα και οι νέοι μπορούν να ηγηθούν. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο Jean-Paul Agon, ο οποίος ξεκίνησε ως ασκούμενος το 1978 και πέρασε όλη την καριέρα του στην εταιρεία καλλυντικών και ομορφιάς. 

7. Microsoft


  Η Microsoft δεν ψάχνει για τους λεγόμενους know-it-alls απόφοιτους. Αντίθετα, θέλει εργαζόμενους που ξέρουν πώς να μάθουν. «Προφανώς αναζητούμε πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες από τους φοιτητές», υποστηρίζει ο Chuck Edward, επικεφαλής παγκόσμιας απόκτησης ταλέντων της εταιρείας. 

6. Deloitte


  Εκτός από τις βασικές αποδοχές, η Deloitte προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών με προνόμια που περιλαμβάνουν συνδρομή σε γυμναστήριο και οικογενειακές άδειες.

Δείτε τις υπόλοιπες εταιρείες στο Fortunegreece

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com