Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Διάκριση για τις ελληνικές καταδύσεις – Χάλκινος ο Θάνος Τσιρίκος

Το χάλκινο μετάλλιο στις καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ. της κατηγορίας Β΄ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων/Νεανίδων του Μπέργκεν πανηγυρίζει η Ελλάδα, αφού ο Αθανάσιος Τσιρίκος κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
Ο αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός στις προσπάθειές του και κατάφερε να συγκεντρώσει 402.10 βαθμούς, μένοντας πίσω μόνο από τον Ισπανό Άντριαν Αμπάντια (466.15) και τον Ρώσο Μάξιμ Μαλοφέεφ (446.85).
«Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή και συνολικά για τις ελληνικές καταδύσεις, οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες κρατούν τη σημαία ψηλά. Οι άνθρωποι των καταδύσεων είναι άνθρωποι με καρδιά και ψυχή και χωρίς υποδομές καταφέρνουν και συναγωνίζονται υπερδυνάμεις», δήλωσε ο εθνικός προπονητής καταδύσεων Πέτρος Φυρίγος.
pontos-news.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com