Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Χειρότερος και από τις πιο μολυσμένες πόλεις του κόσμου» ο αέρας στα κρουαζιερόπλοια

«Χειρότερος και από τις πιο μολυσμένες πόλεις του κόσμου(Σανγκάη-Δελχί)» φαίνεται πως είναι ο αέρας στο κατάστρωμα πλοίων, σύμφωνα με έρευνα του «Independent».

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ο αέρας που αναπνέουν οι ταξιδιώτες στις διακοπές τους είναι μολυσμένος και ανθυγιεινός; Όλοι μας, το μόνο που θέλουμε, είναι να ξεφύγουμε από το καυσαέριο και τον μολυσμένο αέρα των πόλεων. Αλλά;

Διαβάστε μόνο αυτό! Ένα κρουαζιερόπλοιο εκπέμπει τόσα σωματίδια, όσο ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα την ημέρα. Και η ζήτηση παραμένει μεγάλη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι από την Βρετανία ταξιδεύουν με κρουαζιερόπλοια κάθε χρόνο.

Τα κρουαζιερόπλοια εκτός από την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου, εκπέμπουν και οξείδιο του αζώτου, οξείδιο του θείου, και άλλα σωματίδια.

Η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται και από τους λουόμενους στις πισίνες και από τις μηχανές του πλοίου.

Οι ειδικοί, επισημαίνουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε κρουαζιερόπλοια, και έχουν εκτεθεί επανειλημμένα σε αυτό το περιβάλλον, με την πάροδο του χρόνου πιθανότατα να εμφανίσουν συμπτώματα. 

protothema.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com