Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ποια θα είναι η γλώσσα που θα εκτοπίσει τα αγγλικά από τη κορυφή το 2050;

Ξέρω τώρα σκέφτεσαι τα λεφτά που έδωσες στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών, για να μάθεις να μιλάς την αγγλική γλώσσα. Μέχρι το 2050 θα τα έχεις κάνει απόσβεση τα χρήματα που επένδυσες. Αλλά σιγά σιγά χάνουν τη κορυφή οι Αγγλοσάξωνες, καθώς τα γαλλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στις παγκόσμιες συνομιλίες.
Ειδικά σε επίπεδο επιχειρήσεων στην Ευρώπη η γαλλική γλώσσα δείχνει να εισέρχεται δυναμικά, και να κατακτάει την κορυφή. Με σκληρούς συναγωνιστές τα κινέζικα και τα ισπανικά, τα γαλλικά δείχνουν μια σταθερή άνοδο στις διακρατικές επαφές και πλήθος επιχείρησεων, τα ζητούν ως προαπαιτούμενο για μια θέση εργασίας.
Σύμφωνα με την έκθεση της επενδυτικής τράπεζας Natixis, το 2050 τα γαλλικά θα είναι η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται διεθνώς περισσότερο από κάθε άλλη. Οι λόγοι είναι οι εξής:
  1. Γερνάει και μειώνεται ο πληθυσμός της Ευρώπης 
  2. Το μεταναστευτικό κύμα από την Αφρική που κατά κύριο λόγο μιλούν Γαλλικά.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com