Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το χωριό στην Ιαπωνία στο οποίο πιστεύουν πως εκεί έζησε και πέθανε ο Ιησούς (pics)

Το Πάσχα πλησιάζει και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν όλες εκείνες οι τηλεταινίες που μας κρατούν συντροφιά τα βράδια της Μ.Εβδομάδας. Πάμε στοίχημα όμως πως αυτή την απίθανη ιστορία δεν θα την έχετε ξαναδει, ούτε καν ακούσει!
Στην Ιαπωνία λοιπόν, σε ένα χωριό ονόματι Herai, υπάρχει μια ταμπέλα που δείχνει το σημείο στο οποίο πέθανε ο Ιησούς. Ναι καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τους ντόπιους, ο Ιησούς δεν πέθανε ποτέ στο σταυρό, αλλά έζησε στο Herai μέχρι τα βαθιά γεράματα! Πιστεύουν μάλιστα πως αντί για τον Ιησού, σταυρώθηκε ο... αδερφός του Isukiri, ο οποίος πήρε τη θέση του!
Ο Ιησούς... διέφυγε στην Ιαπωνία για να γίνει ένας αγρότης ρυζιού!
Όταν ο Ιησούς Χριστός ήταν 21 ετών, ήρθε στην Ιαπωνία και έζησε εκεί για 12 χρόνια. Πήγε πίσω στην Ιουδαία στην ηλικία των 33 και άρχισε να ασχολείται με την αποστολή του. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι στην Ιουδαία δεν αποδέχθηκαν το κήρυγμα του και τον συνέλαβαν με σκοπό να τον σταυρώσουν.
Ο νεώτερος αδελφός του, Isukiri (!) πήρε τη θέση του Χριστού και ο Χριστός διέφυγε τη σταύρωση και γύρισε στην Ιαπωνία.
Εγκαταστάθηκε στο Herai Village, και πέθανε στην ηλικία των 106!
Μάλιστα στο Herai υπάρχει τύμβος και τάφος με έναν σταυρό αφιερωμένος στον Ιησού και τον... αδερφό του! Μια τουριστική ατραξιόν που όπως φαίνεται πιστεύουν πολλοί και την επισκέπτονται!
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com