Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αρειανή εμπειρία σε ξενοδοχείο στην έρημο!

Η Wadi Rum, ή αλλιώς “Κοιλάδα του Φεγγαριού” βρίσκεται στην Ιορδανία και είναι ένα άγονο κομμάτι γης, ένα τοπίο ερημικό που μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κόκκινη άμμος, αμμόλοφοι και παντελής απουσία φυτών και νερού συνθέτουν τις εικόνες που βλέπει κάποιος μόλις φτάσει εδώ.

Η SunCity Camp  και η εταιρεία Freedomes ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν καταυλισμό με τέντες που θυμίζουν τα σπίτια που όλοι έχουμε δει ότι θα κατασκευαστούν στον Άρη.
perierga.gr - Αρειανή εμπειρία σε ξενοδοχείο στην Ιορδανία!
Είκοσοι θόλοι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα φιλοξενούν τους επισκέπτες που θα ζήσουν την απόλυτη χαλάρωση στην ησυχία της ερήμου, απολαμβάνοντας το βράδυ τον καθαρό έναστρο ουρανό και την ημέρα τις βόλτες στην έρημο συνοδεία των βεδουίδων.
perierga.gr - Αρειανή εμπειρία σε ξενοδοχείο στην Ιορδανία!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com