Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η viral φωτό και η εξομολόγηση ενός μπαμπά: «Μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη για όλους»

Μία φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει ενέσεις στην εγκυμονούσα σύζυγό του και το σχόλιο που τη συνόδευσε, στάθηκαν αφορμή να γίνει το μήνυμά του viral.
«Όλοι έχουν αυτή την αντίληψη, ότι η εγκυμοσύνη δηλαδή είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και πιστέψτε με ότι μπορεί να είναι. Ωστόσο, δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι άνθρωποι μοιράζονται μόνο τις θετικές εμπειρίες που έχουν από μια εγκυμοσύνη και όχι τις αρνητικές.
jared
Η αδιαθεσία, ο εμετός και η παλινδρόμηση δεν είναι η "λαμπερή" πλευρά της εγκυμοσύνης. Εγώ και η σύζυγός μου αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, λίγο από το όχι και τόσο "λαμπερό" και ευχάριστο ταξίδι μας! Μετά από τρεις μήνες (και αρκετές επιπλοκές) είχαμε την πρώτη δυσκολία. Για να μην χάσουμε το παιδί και για να συνεχίσει να μεγαλώνει με ασφάλεια Ο γυναικολόγος μας συνέστησε ότι πρέπει να κάνουμε ενέσεις μέχρι να συμπληρώσει όλες τις εβδομάδες της κύησης. Έτσι, απλά να θυμάστε ότι πρέπει να προσπαθείτε να απολαύσετε το ταξίδι αυτό όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί κάποιοι θα "σκότωναν" για να είναι στη θέση σας, ακόμη και παρά τις δυσκολίες!».
Το παραπάνω μήνυμα του Jared Schab, έκανε πολλούς άνδρες να τον «χειροκροτήσουν» για το σθένος του ενώ η σύζυγός του κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε όλο χαρά και με φουσκωμένη κοιλίτσα να είναι έτοιμη να δεχτεί την ένεση που θα της έκανε ο σύζυγός της σχολίασε: «Σε αγαπώ και είμαι απίστευτα ευγνώμον για το τι σύζυγος και πατέρας είσαι. Δεν θα κατάφερνα να κάνω αυτό το «ταξίδι» χωρίς εσένα!».
Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 3 ετών Hank που γεννήθηκε πρόωρα. «Η πρόωρη γέννηση οδηγεί σε θάνατο παιδιά που γεννιούνται πριν συμπληρώσουν τον 5ο μήνα της κύησης. Η Dani και εγώ νιώθουμε τυχεροί που η καρδιά του Hank, δεν σταμάτησε να χτυπάει και κατάφερε να επιζήσει. Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της 27ης εβδομάδας, ζύγιζε 1 κιλό και τώρα είναι σχεδόν τριών ετών και τον αγαπάμε πολύ! Στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά σε όλους όσους δεν στάθηκαν τυχεροί όπως εμείς. Μπορώ να φανταστώ το πώς νιώθετε και οι σκέψεις μας είναι κοντά σας!», είχε γράψει σε ένα παλαιότερο post του ο μπαμπάς θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους έρχονται αντιμέτωποι με έναν πρόωρο τοκετό!
15048127 1798240793777321 3900171862042214400 n
Εμείς, απλά θα πούμε ότι μακάρι όλοι οι μπαμπάδες να πράττουν και να συμπεριφέρονται όπως αυτός ο μπαμπάς και να έχουν ενεργό ρόλο όχι μόνο μετά την εγκυμοσύνη αλλά και πριν, βοηθώντας τη σύντροφό τους, εμψυχώνοντάς τη και δίνοντάς της τη δύναμη και την ελπίδα όταν τη χάνει!
mothersblog.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com